top of page

Winterstalling

 

Door uw boot tijdens de wintermaanden in de winterstalling te plaatsen wordt uw boot beschermd tegen weersinvloeden, op deze manier kunt u kosten besparen op onderhoud.

 

De winterstallingsperiode loopt van ca. half september tot uiterlijk 31 mei, dit is naar eigen wens.

 

U kunt kiezen voor overdekte winterstalling, onverwarmd en verwarmd. Deze laatste optie houdt uw schip vorstvrij en vochtvrij. Een bijkomend voordeel is dat uw inventaris aan boord kan blijven en uw motor niet winterklaar gemaakt hoeft te worden.

Maar u kunt ook kiezen om uw schip buiten in de winterberging plaatsen, dit terrein is omheind door een hek, voorzien van water en stroom.

 

Tarieven winterstalling 2023-2024:

  • Verwarmd    : € 55,=  p/m²      

  • Binnen         : € 47,50 p/m²      

  • Buiten          : € 27,50 p/m² 

 

Deze prijzen zijn all-in; inclusief 2 x kranen, afspuiten, opbokken, bokhuur, transport en 21 % BTW.. Exclusief € 20,00 milieu kosten.

 

Eventueel mast kranen is tegen uurloon.

 

Onderhoud 

Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud aan uw boot verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het winterklaar maken of een servicebeurt van de motor, maar ook het aanbrengen van antifouling op het onderwaterschip. Daarnaast bent u voor schilder-en timmerwerkzaamheden u aan het juiste adres.

In overleg kunt u in het voorjaar ook zelf werkzaamheden verrichten aan uw boot. U kunt eventueel gebruik maken van de werkloods. Vraag naar de mogelijkheden en informeer welke maatregelen u dient te treffen.

Zomerstalling 

Wanneer u besluit om een jaar niet te gaan varen met uw boot kunt u uw boot bij ons stallen.

Ook bestaat de mogelijkheid om de werkloods voor een aantal weken te huren zodat u werkzaamheden aan uw schip kunt verrichten.

     - Zomerstalling binnen of buiten

     - Gebruik van de werkloods

     - Trailerstalling

     - Overdekte stalling auto's

Vraag naar de mogelijkheden, prijzen zijn op aanvraag.

bottom of page